Städ

Vi vet hur stressig tillvaron kan vara och hur besvärligt det är att få livspusslet att gå ihop!
Har du dåligt samvete för att dammråttorna samlas i hemmet eller på arbetsplatsen? Lämna över städningen till oss på Karlskrona Städ & Flytt AB och lägg din energi på roligare saker! Vi är specialister på städning och kan det mesta som har med lokalvård att göra.

Vår erfarna städpersonal utför ett professionellt arbete och åtar sig uppdrag i Blekinge med omnejd. Mottot i vår verksamhet är att lägga fokus på kundens behov och att anpassa alla tjänster till just dina önskemål.

Karlskrona Städ & Flytt AB erbjuder service som genomsyras av kvalitet, effektivitet och noggrannhet.

Varför ska man städa?

Många tycker att det känns motigt att städa och skjuter gärna upp det på framtiden. Hör av dig till oss och njut av att slippa ännu ett stressmoment i vardagen.

Det finns många anledningar till varför städning är så viktigt och det spelar ingen roll om det handlar om inomhusmiljön i ett hem eller på ett kontor.

Vi har samlat några av skälen till varför du inte ska välja bort städning:

  • Hälsa – När miljön inomhus är fräsch och ren så ökar det chanserna att du ska hålla dig frisk längre. Det är särskilt viktigt med städning ur allergisynpunkt eftersom noggrann städning eliminerar bakterier, mögel och pollen.
  • Välbefinnande – En bostad eller en arbetsplats blir mer trivsam om den är ren och fräsch. De allra flesta vantrivs med papperskorgar som svämmar över, kladdiga bord och skräpiga golvytor.
  • Ordning – Måste du leta så fort du behöver någonting? Har du ledsnat på det? Vi på Karlskrona Städ & Flytt AB ser städar med stor noggrannhet till så att du får bättre ordning och reda.