Flytt

Låt oss på Karlskrona Städ & Flytt AB ta hand om både flytt och flyttstädning så att du kan lägga din energi på ditt nya hem eller på din nya arbetsplats.
Vi har hjälpt många företag och privatpersoner genom åren och har därför stor erfarenhet samt gedigen kompetens inom våra arbetsområden. Vårt professionella team lämnar ingenting åt slumpen!

Att flytta till en ny bostad eller till ett nytt kontor kan vara väldigt påfrestande med tanke på allt som ska hinnas med. Det är många moment som ska hinnas med och de flesta kräver mycket tid och arbete. Många fasar för själva flytten och för flyttstädningen – vi på Karlskrona Städ & Flytt AB hjälper dig gärna med det tunga arbetet!

Tack vare vår service så underlättas din flytt och vi finns vid din sida från packning till flyttstädning.

Pålitlig flytthjälp i Blekinge

Det finns många fördelar med att anlita en professionell städfirma när man ska flytta. Är flyttstädningen slarvigt utförd så finns det risk att du får krav på åtgärder. Karlskrona Städ & Flytt AB ser till så att din gamla bostad blir skinande ren så att den godkänns i slutbesiktningen.

Du kan känna dig trygg när du lämnar över din flytt till Karlskrona Städ & Flytt AB – vi arbetar effektivt, metodiskt och är mycket måna om att aldrig lämna ett uppdrag innan alla är nöjda.

Vår personal anpassar sina tjänster efter dina behov och önskemål med målet att hela processen ska bli så smidig och enkel som möjligt.

Professionella flyttjänster

Karlskrona Städ & Flytt AB erbjuder bland annat:

  • flytthjälp
  • flyttstädning
  • service vid flytt utomlands
  • kostnadsfri utlåning av flyttkartonger
  • tunga lyft
  • packning och uppackning